Tampons for free ny kampanj med Bic Soleil Bella


Tampons for free har en ny kampanj tillsammans med  Bic Soleil Bella och det är deras chicaste kampanj någonsin och går samtidigt i både Sverige och Norge under maj månad.  Våren är här och det är äntligen dags att få de lurviga lena och fina!

Jag fick ett "CHIC" VIP-utskick från Tampons for free och Bic Soleil Bella som jag uppskattar väldigt mycket. Det kom ett paket med 3st Bic Soleil Bella, en rakgel Aloe vera & vitamin E, en kupong med 10kr rabatt vid köp av Bic Soleil Bella och så klart snygga tamponger från Tampons for free :)

Om Bic Soleil Bella 
Soleil Bella är framtagen för den moderna och aktiva kvinnan. Med 4 rörliga blad och rörligt huvud följer Soleil Bella kroppens konturer och minskar trycket mot huden. Den extra breda och mjukgörande remsan, som innehåller kokosmjölk, gör rakningen skönare och mjukare mot huden. Soleil Bella gör dina ben oemotståndligt lena. Allt för att du ska känna dig vacker, glamorös, och självsäker. 
Klicka här för att se Bics reklamfilm!



Tävlingar
Kampanjen pågår mellan 7-27 maj och är fylld med spännande tävlingar, events och mycket mer. Förutom att Tampons for free kommer att bjuda på tävlingar varje vecka under kampanjen kan du även tävla om en designerväska på Bics tävlingssajt.
Ta en bild på vad du har i din väska och ladda upp den på Bics Facebook!




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa