Zinnemax 5d - 5D-biograf

Idag var vi på Zinnemax5d som är Sveriges första 5D-biograf. Vi tittade på filmen "Ruin" och det var spännande. Filmen är ca 5 – 10 minuter lång och kostar 70kr, vilket jag tycker är ganska dyrt. Men vi fick biljetterna gratis från en tävling, så det var värt det :-)



Fakta:
Zinnemax 5D stimulerar alla sinnen på ett sätt som få har fått uppleva. Zinnemax 5D skapar en känsla av att vara med i filmen. Filmer i 3D-format kombineras med olika effekter, stolarna rör sig i alla riktningar, med fartvind i håret och doft av sommaräng tar vi oss igenom äventyret. Med effekter som vindpustar, vattenstänk, ljuseffekter, rök, känseleffekter och ljud i 7.1 format får du en bioupplevelse som är unik.
Filmerna är härliga äventyr med många överraskningar som fängslar besökaren i 5-10 minuter. Det finns filmer som förflyttar dig på ett magiskt sätt mellan olika miljöer. För den som gillar fart och fläkt finns det otroliga berg- och dalbane turer som inte liknar något du tidigare åkt. Du är snabbt uppe i full fart och får åka på ett sätt som normalt bara fungerar i fantasin.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa