Unik förhandsvisning av IKEAs årets största nylansering


I Lördags bjöd IKEA på vad de kallar "förhandsvisningen utav en av de största nyhetslanseringarna någonsin på IKEA". På ett lokal mitt i stan presenterade Ikea deras nyheter som ska lanseras på Ikea under våren 2013 . De bjöd på något gott att äta och dricka och jag var där för att kolla på deras nyheter.

Nyheter är ett nytt kökssystem som ger gränslösa möjligheter. Ikeas nya kökssystem heter METOD och ska finnas i Ikeas varuhus från 3 juni. 

Idén är att utrymmet ska kunna utnyttjas maximalt och inuti lådor och skåp finns mängder av smarta lösningar.

Enligt Ikeas pressmeddelande:
-Verklig flexibilitet; genom sin modulära konstruktion är det möjligt att placera skåp, lådor och dörrar fritt, oberoende av det yttre utseendet. Systemet är baserat på 20/40/60/80/100 cm vilket gör det möjligt att skapa en helt unik lösning.
-Maximal användning av utrymme med sänkta socklar och fler skruvhål inuti skåpen skapas fler möjligheter för lådornas placering och det utökade utrymmet utnyttjas maximalt.
- Personliga kök; ett bredare utbud ger fler valmöjligheter att skapa sin personliga stil. För det moderna köket finns till ex en metersluckor medan för det lantliga köket kan man istället använda många små lådor. Stommar i svartbrunt eller vitt, ny skräddarsydd integrerad LED-belysning, 20 olika stilar på luckor och lådfronter, 30 varianter av handtag/knoppar, nytt inredningssystem till skåp och lådor samt två lådvarianter.


För de nyfikna, nedan finns några bilder på Ikeas nya kökssystem Metod:






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa