The man box juni

Förra veckan fick min man sin andra "The man box" från Glossybox. En box med spännande produkter som min man och jag vill prova ;-)



Boxen innehåller:

1- BURT'S BEES - COCONUT FOOT CREAM, 20g
Vårdande och naturlig fotkräm som kombinerar kokosolja, lanolin och vegetabiliskt glycerin för att återuppliva och föryngra även de torraste och mest försummade fötter. Perfekt nu till sommaren!

2- SASCO - ALOE VERA GEL, 100 ml
Aloe Vera Gel är en hudvårdsprodukt med svalkande, mjukgörande, och återfuktande egenskaper. Enkelt beskrivet är det Aloe Vera-plantan förpackad i en behändig tub och är framtagen för att användas på hela kroppen och i ansiktet. Produkten är fettfri, lätt, klar oparfymerad gel. Används på solsvedd hud, nyrakad hud eller vid klåda av insektsbett. Passar perfekt vid såväl hudvård när huden ”bara” är torr som babyvård.

3- HAWAIIAN TROPIC - PROTECTIVE SUN LOTION SPF 15,  100ml
Protective Sun Lotion är en effektiv solcreme som är mycket lättapplicerade. Innehåller en unik kombination av exotiska ingredienser som hjälper till att bevara hudens fuktighet och smidighet vid solande. Innehåller både UVA- och UVB-skydd. Exotisk doft med karakteristisk kokosdoft! Mycket vattenresistent, dvs upp till 80 minuter. Hypoallergenisk. Finns i Medium SPF 15, High SPF 30 och Very High SPF 50.

4- REDKEN FOR MEN - ROUGH PASTE, 20g
En tjock, rik paste som ger kontroll och gör frisyren följsam samt lätt att styla och forma om. Skapar starka, ojämna och taggiga frisyrer med en långtidsverkande separation med flexibel stadga och naturlig glans. Perfekt för kort och medellångt hår.

5- REDKEN FOR MEN - GO CLEAN SHAMPOO, 50ml
Rengör skonsamt, tar bort produktrester och gör håret starkare och mer medgörligt. Hjälper till att återfukta hårbotten.

6- Bonusprodukt - FITNESSGURU onewhey, 30g


Vill ni också testa "The man box" från Glossybox så kommentera så värvar jag er gärna !
(Den kostar 169,- varannan månad)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa