GLOSSYBOX Juni 2014 by Lovisa Burfitt

Igår fick jag min Glossybox Juni 2014. Månadens glossybox är designad av Lovisa Burfitt. En fin och kvinnlig box med fina produkter som jag är jättenyfiken på att testa ;-) framförallt kajalpennan från Färg, som jag kan inte vara utan ;-)

 

Min Glossybox Juni 2014 innehåller:
 
Nobay - Protective Shampoo & Shower Gel, 165kr/250ml.
"Kombinerat schampo och duschkräm med 99 procent naturliga ingredienser. Innehåller bland annat lugnande och revitaliserande kamomillextrakt."

Naked Lips - Organic Lip Balm, Sea Buckthorn, 42kr/st.
"Läppbalsam som innehåller havtornsolja och apelsinolja som ger både näring, fukt och ljuvlig doft! Innehåller 99 procent ekologiska och 100% naturliga ingredienser."

Färg - kajalpenna/inliner, svart, 99kr/st.
"Mjuk ögonpenna som finns i svart och vit- du får prova en av dessa. Rama in ögonen och sudda ut svärtan till en sotig look, eller lägg den ljusa pennan på vattenlinjen för större och piggare ögon!"

Benefit Cosmetics - They're Real! Mascara, 215kr/8,5g.
"Kolsvart mascara som ger längd och volym samt böjer, fixerar och separerar fransarna. Dina fransar får en spektakulär wow-effekt. En mascara som är beyond belief!"

Nivea - In-Shower Body Milk, 65kr/250ml.
"Upptäck det nya sättet att återfukta kroppen- i duschen! Applicera efter rengöring på våt hud, låt verka några sekunder och skölj av. Sedan är du redo att klä på dig och du behöver inte en återfuktande lotion efteråt".

Schwarzkopf Pro -  BC Oil Miracle Finishing Treatment, 249kr/100ml.
"Vårdande hårolja som ger glans och motverkar frissighet- innehåller även värmeskydd. Appliceras i fuktigt hår som vård/värmeskydd eller i torrt hår som vård/glansgivande finish!".


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa