Tampons for free och produkter från sebamed-serien!

Jag har fått ett fint packet från Tampons for free med olika produkter från sebamed-serien, som jag är jättenyfiken på att få testa.
Tack Sophia & Diana och Sebamed för det fina VIP-utskicket! Mycket uppskattat!!


Tampons for free startar en härligt frisk kampanj med sebamed! Hudvårdsserien sebamed erbjuder dig en frisk hud tack vare sina hudvänliga produkter; fantastiskt återfuktande sebamed classic serien med flera olika shower oils, men det finns även effektiva hårshampon, babyprodukter och akneprodukter för ansiktet.

-sebamed lanserar sin Facebook Page i samband med kampanjen - kika där! - där kommer det finnas riktigt fina erbjudanden och give-aways (först till kvarn!)!
-sebamed har även förberett ett exklusivt samarbete med gymkedjan Curves (en gymkedja helt för kvinnor!) i samband med Kvinnodagen! Du kommer erbjudas gratisträning med en väninna och få möjlighet att inte bara testa sebamed på alla Curves gymmen, men är du extra snabb och anmäler dig till Curves så kommer du kunna få en exklusiv goodiebag!
-Massa tävlingar på Tampons for free hemsida och även en spännande tävling på sebameds hemsida
-Carina som är ansvarig för sebamed hittar ni i Gästbloggen under kampanjen!

Så se nu till att fira att du är en alldeles fantastisk kvinna! Det här är kampanjen där vi kommer fira det allt vi kan!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa