Beställ årets LOPPIpåsen Förskola hos Lekmer

Nu är förra årets succé tillbaka. Årets LOPPIpåsen Förskola innehåller härliga produkter och en mängd generösa erbjudanden och rabatter. Värdet på påsen, produkterna och rabatterbjudandena är över 1000 kronor.  Om du handlar varor hos Lekmer för över 800 kronor får du påsen helt utan kostnad. Du kan även beställa endast påsen och betalar då 49 kronor (plus porto).

Beställ årets LOPPIpåsen Förskola på : http://lekmer.se/barnklader/ryggsackar-o-vaskor/vasktillbehor/




Innehåll i LOPPIpåsen Förskola hösten 2014


Gratis abonnemang från TV4 Play Premium
Prova TV4 Play Premium gratis i 3 månader. Med TV4 Play Premium kan du följa dina favoritprogram och sportevenemang från TV4-gruppens kanaler utan avbrott. Men det bästa är att nu finns det även massor av innehåll för barnen i form av bla My little pony, Teenage Mutant Ninja Turtles, Postis Per och mycket mer.
Värde: 297 kr
Utskrift




 Smoothie från Semper
En smoothie som barnet lätt kan hålla, klämma och suga själv. Utan kladd och spill på fiket, tåget, utflykten eller i bilen. Osockrade mellanmål som passar barn från 6 månader.
Värde: 11,90 kr.
Semper_Original_CMYK



Mätsticka från Superfit
Superfit tillverkar skor för barnets alla olika utvecklingssteg och faser, från lära-gå skor till sportskor till riktigt slitstarka vinterskor. Superfit samarbetar med läkare och ortopeder för att ständigt utveckla nya skor som erbjuder stöd och komfort till barnens fötter. I LOPPImagasin medföljer en rabattcheck som ger dig 20 % på Superfits skor, hos lekmer.se.
Värde: 39 kr
superfit_flash_cmyk




Vitaminer från KidsZoo
KidsZoo Fiskolja Forte smakar bra, oavsett hur länge man tuggar på den. KidsZoo finns även som multivitaminbjörnar.  
Värde: 5 kr

Kids_Zoo_logo






Tandkräm från Colgate
Colgate Smiles 0-6 år är en mild tandkräm för de yngsta medlemmarna i familjen. Tandkrämen har en mild mintsmak och för att göra tandborstningen lite mer spännande innehåller tandkrämen fint glitter. Smiles 0-6 finns med tre olika glada djur på tuben.
Värde: 18,90 kr

colgate_logo_cmyk_2011.eps



Disktrasa och erbjudande från MathemPraktisk disktrasa samt 150 kr i nykundsrabatt hos MatHem.se – din matbutik på nätet.
Värde: 150 kr.

MatHem_Logo_Scribble_Tagline_Black-3




Fruktstänger från Castus

De populära fruktstängerna från danska företaget Castus är ett nytt smart och roligt mellanmål. Castus fruktstänger är gjorda på torkad frukt, dadlar och bär. Produkterna är rika på fiber och är helt utan tillsatser och konserveringsmedel.
Värde: 18,90 kr

Castus-logo






LOPPImagasin Förskola
Nu följer vi upp premiärnumret med ännu en fullmatad tidning. I detta nummer listar vi bästa tipsen inför förskolestarten, vi lagar godaste mellisen och så förvandlar vi en trist klädkammare till ett lekfullt barnrum. Och så berättar Alcazar-stjärnan Lina Hedlund berättar om den tuffa tiden efter missfallet och hur hon får ihop artistkarriären med livet som småbarnsmamma.
Värde: Rabatterna och erbjudandena i tidningen motsvarar upptill 500 kr. Därtill tillkommer ytterligare %-erbjudanden.
Tidning och kuponger

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa