LOPPIblogbag Nystart!

Förra veckan hämtade jag ett packet på posten. Det var min LOPPIblogbag nystart, årets första upplaga från loppiblogbag. Alltid kul att få hem nya produkter att testa!  #loppiblogbag #nystart #blutsaft #friggs #castus #kidszoosverige #acrilexegenvard


Det fanns en massa spännande saker:



Loppiblogbag Nystart innehåller följande:


Blutsaft är ett flytande vegetabiliskt kosttillskott som innehåller vitaminer och järn. Blutsaft tas lätt upp i kroppen och är skonsamt mot magen. Järnbrist kan drabba alla och märks främst genom trötthet och ibland andfåddhet. Personer med ensidig kosthållning utan järnrika matprodukter, äldre människor och kvinnor med riklig menstruation kan ha ett extra behov av järn.

Jag har inte hunnit testa, men det låter bra.



Ekomüsli med nordiska superbär från Warbrokvarn är en müsli med nakenkorn, dinkel, emmer, råg, tranbär, blåbär och lingon. Innehåller nakenkorn som fått sitt namn av att skalet faller av vid tröskning vilket gör att produkten inte måste bearbetas på samma sätt som vanligt korn. Nakenkorn innehåller betaglukaner. Emmer är ett ursprungsvete med god smak och dinkel innehåller nästan dubbelt så mycket protein som vanligt vete, men mer fibrer och mineraler. Råg är rikt på fiber.

Vi brukar äta müsli och flingor till frukost och jag tycker om att prova müsli  från olika märken. En bra blandning och ett plus för att den är ekologisk.



KidsZoo Multivitamin för barn i form av vingummibjörnar. Har en naturlig smak av jordgubb, apelsin och citron. Enbart naturliga färgämnen, inga artificiella sötningsmedel.
Tuggtabletter. För barn 1-11 år.

Mina barn tycker om dessa Multivitamin... smakar som godis.



Friggs Sockerbalans är ett kosttillskott i form av sockerfria brustabletter med krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. Friggs Sockerbalans innehåller även vitamin C som bidrar till en normal energiomsättning. Brustabletten har en exotisk smak av ananas och papaya.

Den ska testas.



Friggs Tunna riskakor Chiafrö & Havssalt med majs är fiberrika med ett högt innehåll av Omega-3. De är glutenfria och innehåller endast naturliga ingredienser.  Ingredienser: Majs, råris, chiafrön (5%), havssalt (1%).

Jättegoda riskakor, Vi gillar mycket!



Friggs hälsote Superfrukt blåbär & acai är en rooibus-blandning med superfrukten acai och blåbär. Det höga fruktinnehållet ger teet en mjuk och bärig smak. Teet är fritt från koffein och passar därför bra att dricka även på kvällen.

Vi drycker mycket te här hemma och Friggs blåbär & acai te smakar och doftar gott.



Castus fruktstänger är gjorda på torkad frukt, dadlar och bär. Stängerna är rika på fiber och helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Castus Fruktstänger är ett naturligt snack eller mellanmål för sund och snabb energi utan tillsatt socker.

Jag tyckte inte om smaken , men min son tyckte de var goda.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa