Tampons for free ny kampanj med Maxosol

Tampons for free har en ny strålande kampanj med Maxosol!
De närmaste veckorna kan du se fram emot spännande tävlingar, soltips och mycket mer!

Jag fick Maxosols 60-tablettersförpackning, ett Maxosol solskyddsstift med solskyddsfaktor 20 och så klart en riktigt tjusig tampongbox med Maxosol-design från tampons for free. Tack Sophia & Diana och Maxosol för mitt VIP-utskick som kom i bra tid inför sommaren :)


Eftersom sommaren snart är här är det dags att tänka på hur du kan skydda din hud på bästa sätt mot den allt starkare solen – särskilt inför den stundande semestern! Kanske tillhör du den kategorin av personer som har ljus och känslig hud och som normalt har svårt för att bli brun utan att bränna dig? Eller kanske du har lätt för att bli brun men upplever att solbrännan försvinner snabbare än du skulle önska? Ta hjälp av kosttillskottet Maxosol som kan hjälpa dig att uppnå en hållbar och vacker solbränna utan rodnad och solsveda. På hemsidan hittar du mer information om Maxosol!

Såhär rekommenderar Maxosol att du använder deras produkt för att få bästa resultat:
-Börja ta Maxosol senast två veckor innan beräknad solexponering. Rekommenderad dos är en tablett per dag.
-Njut av solen och sola säkert – fortsätt äta Maxosol under hela tiden din hud exponeras för solen. Komplettera dessutom Maxosol med din vanliga solcreme. Detta är mycket viktigt eftersom Maxosol inte ersätter utvärtes solskydd utan är ett komplement till vanlig solcreme.

Missa inte Maxosol unikt erbjudande: köp Maxosol 60 tabletter för 98 kr (ordpris 169 kr) och få Maxosol solstift spf 20 på köpet (värde ca 50 kr) - gäller så långt lagret räcker! KAMPANJKOD: SOLSTIFT
Klicka här för att komma till erbjudandet!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa