Förhandsvisning av Disney/Pixars nya film "MODIG"

Igår var jag med barnen och maken på biografen Skandia på förhandsvisningen av Disney/Pixars nya film "MODIG". Vi hade jättetrevligt, filmen visades i 3D och Vi tyckte att den var mycket bra, välgjord och stundtals läskig för de yngre i publiken.( Filmen är från 7 år).  Haribo bjöd på godis till alla gästerna och Vimto bjöd på god läsk. ....tänk vad glada barnen blev :-)



Om MODIG:
Bland klippor och mystik i de skotska högländerna har berättelser om mystiska legender och episka slag förts vidare i generationer sedan urgamla tider. Disney Pixars "Modig" är en ny berättelse som tar ett kliv in i historien när den modiga Merida konfronterar tradition, öde och det vildaste av alla odjur.

"Modig" är berättelsen om Merida, en skicklig bågskytt och impulsiv dotter till kung Fergus och drottning Elinor. När hon beslutar sig för att gå sin egen väg i livet, trotsar Merida en urgammal sed som är helig för landets bråkiga lorder: den väldige lord MacGuffin, buttre lord Macintosh och grälsjuke lord Dingwall. Meridas handlingar ställer oavsiktligt till med kaos och ursinne i riket. När hon vänder sig till en klok gammal gumma för hjälp blir hon beviljad en ödesdiger önskan. Den påföljande faran tvingar Merida till att förstå vad verkligt mod innebär då hon måste upphäva en djurisk förbannelse innan det är för sent.

OBS - filmen är från 7år. Se trailer här. Filmens längd är 1tim 40min.

Modig har biopremiär den 31 augusti! 

Tack Mgroup PR & Event  för ett trevligt event!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa