VIP-utskick från Chartis & Tampons for free!

Jag har fått ett VIP-utskick från Chartis & Tampons for free!

Jag är så glad att jag bloggar för Tampons for free och hjälper De att sprida denna fantastiska idée att alla kan få gratis tamponger hemskickade varje månad.
Tack Sophia och Diana!!




Tampons for free nya kampanj "Länge leve alla jungfrubröst & hallongrottor!" tillsammans med  Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring börjar på måndag den 20 augusti. .

Paketet jag fick från Chartis & Tampons for free innehåller en fin Chartis-box med tamponger, ett rosa nagellack, en hudsalva i rosa emballage, en liten påse med rosa godis ( som tog snabbt slut) och några flyers från Chartis.

Chartis är ett världsledande försäkringsbolag som varit verksamt i Sverige i snart 40 år. Idag finns Chartis i 160 länder och stater och har runt 70 miljoner kunder. I Sverige förknippas de ofta med Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring som är en försäkring som lindrar de ekonomiska konsekvenserna du kan drabbas av till följd av en cancerdiagnos. Du kan läsa allt om Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring på Tampons for free och på Chartis hemsida.
 
Här kommer ett smakprov på vad som händer under den fullspäckade kampanjen med Chartis:




  • Chartis bjuder dig på den första månadspremien om du tecknar Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring nu och anger kampanjkod T4F2012.
  • Chartis har laddat upp med 500 "jungfrubröst-gåvor" (dvs gelehallon!) på sin Facebook! Gilla Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring på Facebook när kampanjen börjar för att vara med när gåvorna börjar delas ut senare under kampanjen!
  •  
    Ni kan följ Tampons for free på hemsidanFacebook och Twitter - De finns även på Instagram som Tamponsforfree! Där kommer du varje vecka under kampanjen kunna tävla om söta rosa vinstkit från Chartis.


    Varför betala for tamponger om du kan få de gratis varje månad med "Tampons for free"!!



    Kommentarer

    Populära inlägg i den här bloggen

    Köttbullar med must

    God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa