Tampons for free-kampanj med Pronaxen!

Tampons for free har en ny kampanj tillsammans med  Pronaxen, tablett mot mensvärk .

Som VIP-bloggare fick jag ett Pronaxen survival kit för mensen. I kitet ingår bl.a. ett snyggt Pronaxen tampongetui att förvara några tamponger eller Pronaxen-tabletter i, en Pronaxen-tampongbox, nagellack från Wet n Wild, mm .... Jag älskar mitt "survival kit"! 




Varför betalar for tamponger om du kan få de gratis varje månad med "Tampons for free"!!

Fakta:

Pronaxen – en tablett räcker hela dagen
Pronaxen, som innehåller det verksamma ämnet naproxen, ger smärtlindring i upp till 12 timmar och lindrar därför mensvärken hela dagen. Värken känns i nedre delen av magen och strålar ut i ljumskarna, korsryggen och lårens insida. Den sätter ofta igång några timmar innan blödningen börjar och kan kännas krampartad eller molande. Du som har det vet precis hur det känns. För vissa är smärtan faktiskt så svår att de inte kan jobba eller gå till skolan. För andra handlar det om en lättare smärta men som ändå kan påverka ens vardag och planer. Det är därför vi har valt att kalla denna kampanj "Pronaxen – när du har andra planer än mensvärk"!
  
Under kampanjen tid kommer du att få möjlighet att köpa Pronaxen till rabatterat pris nästa gång du har mensvärk. Klicka här och ange koden pronax för 20% rabatt på ett köp samt att du får det hemskickat direkt hem i brevlådan - fraktfritt!


Gilla Pronaxens nya Facebook-sida med massor av tävlingar och nyheter och du kan få ett Pronaxen survival kit  (det finns 3.000 Pronaxen survival kits ) ...så skynda dig!!


Ni kan följ Tampons for free på hemsidan, Facebook och Twitter - De finns även på Instagram som Tamponsforfree! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa