Förhandsvisning av Disney filmen "Sofia den Första - Det flytande palatset"

Idag var Vi på stan på förhandsvisning av Disney filmen "Sofia den Första - Det flytande palatset". Min dotter tycker om Sofia den första och det var spännande med nya filmen när hon träffar prinsessan Ariel ;-)  Filmen är 45 minuter lång och alla bjöds på dryck och godsaker. Det var härligt att se många barn utklädda i sina prins- och prinsesskläder.

Filmen "Sofia den Första - Det flytande palatset" – har premiär på långfredag den 18/4 klockan 8.00 på Disney Junior.



Fakta om filmen "Sofia den första: Det flytande palatset"
Följ med Sofia på en magisk resa i havet.
Efter att Sofia hjälpt en liten sjöjungfru som heter Oona, kan Sofia med hjälp av sin magiska amulett fövandlas till en sjöjungfru och besöka sin nya väns hemliga undervattensrike. Men när Fredrik (utklädd till ett undervattensmonster) stjäl Oonas förtrollade sjöjungfrukam så är risken plötsligt stor att båda flickornas världar råkar illa ut. 
Med lite hjälp från en väldigt speciell gäst, Prinsessan Ariel, beger sig Sofia ut på ett äventyr för att rädda Oona och stoppa virvelstormen innan det är för sent. 
Sofia den första: Det flytande palatset svämmar över med skoj och härlig musik, samt ytterligare tre episoder, och bevisar verkligen att när familj och vänner hjälps åt kan man besegra vilken storm som helst!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa