VIP-frukost på underBARA BARN-mässan 2014

Idag var det äntligen dags för årets underBARA BARN-mässan att öppna dörrarna. Jag och min dotter vaknade väldigt tidigt imorse för att vara i tid för VIP-frukosten för VIP-bloggarna på underBARA BARN-mässan. Vi träffades på Hotell Scandic Talk och fick en fin frukost , sen fick Vi gå in i mässan innan den öppat för allmänheten. Det var härligt att vara först till några av mina favoritutställare och fynda lite. Vi fick också en härlig goodiebag med fina grejer från några av utställarna. Tack Kickie, Josefine och underbara barn-gänget för detta fina arrangemang!



Det var trevligt att träffa andra bloggare och man fick lära känna nya utställare och se nya produkter. Man kan fynda, barnen har massor av kul aktiviterer, det finns till och med en pool för barnen att simma i.
Det finns massor med härliga utställare att besöka och Name it, Geggamoja, House of lola, Me&I, Lamaze, MAM, Nova Star, Reima, Sagas atelje, Saltå Kvarn, Smile in a box är bara några av den och missa inte alla aktiviteter för barnen att pröva på.

Glöm inte att ta med din Coop Medmerakort , så du får rabatt på entréen.
Mässan har öppet: Lördag 09.30-17.00 och Söndag 10.00-17.00.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa