"A BRAND NEW YOU" - 4goodkväll med Paolo Roberto, Magdalena Graaf, mm


Då var det dags för årets  första 4goodkvällen i Stockholm  "A BRAND NEW YOU "
En inspirerande kväll om att tänka nytt, med  Paolo Roberto, Magdalena Graaf, Trine Grönlund och Bea Uusma Schyffert. Det var härligt, dock inte den bästa 4goodkvällen.

Paolo Roberto pratar om att det går att komma i form utan att helt lägga om ditt liv och att det räcker med en kvarts träning om dagen för att må bra. Det behövs disciplin och vilja för att träna och vara i form.
Magdalena Graaf är programledare i Postkodslotteriet, bloggare och författare. Hon berättar om sitt liv.
Trine Grönlund är en numera SLOW-aktivisten. Hon lär oss träda ur offerrollen och skapa ett liv där vi själva sätter tempot! Applicera Trines enkla verktyg till ditt liv och skapa ett lugn inom dig som du har fullkomlig kontroll över och som gör dig mer närvarande och intuitiv i ditt liv...både på jobbet och där hemma...."GIVE SLOW A CHANCE"...Läs mer på .http://www.goslowworld.com/
Bea Uusma Schyffert , vid 38, med två barn och en framgångsrik karriär som illustratör och författare bestämde hon sig för att bli läkare. Hon räknas också som Sveriges främsta expert på Andrée-expeditionen och den hundraåriga gåtan om dödsorsaken.

"YOU ARE ALWAYS STRONGER THAN YOU THINK YOU ARE"






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa