"Active and Fun" på Rica hotell

Dagens event "Active and Fun" på Rica hotell var peppande och trevligt! Konferencier var Leila Söderholm, med blogg lifebyleila, som fick oss att svettas med en power-träning under eventet...väldigt bra tips om hur man kan träna hemma tillsammans med barn.


Representanter från viktvaktarna var på plats och berättade hur Viktvaktarna fungerar och Vi fick inspiration från några kunder som har tappade många kilon med deras metod.

Magdalena Bibik, Christina Nilsson och Jenny Rosengren från nätverket B.A.B.Y., var med och gav oss inspiration och Vi fick svettas och ha roligt med Magdalena Bibik's zumba/dans pass...Härligt!!!


Eventet tog plats på Rica hotell, Hötorget i Stockholm. Hotellet är nyrenoverat och har fått en ny fin design som är inspirerad av olika Stockholms miljöer. Det är jättefint och jag ser fram emot att komma tillbaka och äta lunch i Hotellets fina "Grand Café Klara".

Rica Talk Hotel i Stockholm, “Alfonshotellet” erbjuder på "All Inclusive hos Alfons i sommar" med 20% rabatt. Se https://www.rica.se/alfons för mer information.


Loppievent "Active and Fun" var jättebra, det bjöds på inspiration, mingel, goda mackor och en tung goodiebag med massor av bra produkter.

Tack Ni fina Charlotta, Katarina och Lisa !!











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa