Gratis Tamponger från R.E.D.D. Free's nya kampanj med Oriptan

Här om dagen fick jag en gratisutskick av tamponger från R.E.D.D. Free som har just nu en kampanj med deras partner Oriptan. ( Det kom också ett varuprov från sebamed.)


Vill du också ha gratis tamponger , kolla på reddville.se eller du kan också gå till REDDSHOP och skaffa en Tampongprenumeration.




Under kampanj perioden kan man även vinna Oriptans fina Lugn & Ro-kit i R.E.D.D's Gästblogg och dessutom köpa Oriptan till rabatterat pris på apotea.se nästa gång du får migrän. Ange koden Ori20 i kassan och få 20% rabatt på ett köp!
Oriptan är ett receptfritt läkemedel som används vid akut behandling av migrän. Migrän kännetecknas av en smärtsam, pulserande huvudvärk som vanligtvis drabbar ena sidan av huvudet. Migrän är vanligare hos kvinnor än hos män och dessutom anger 60% av kvinnor med migrän att de har anfall som är relaterade till deras menstruationscykel.[1]
Mer om detta och om migrän kan du läsa på R.E.D.D. Free !

Oriptan används för behandling av migränanfall med eller utan aura och ska bara användas när du har tecken eller symtom på ett migränanfall och bara av dig som vet att du har migrän. Diagnosen migrän ställs av en läkare som utifrån dina symtom kan bedöma om det är migrän du har och utesluta andra bakomliggande faktorer. Oriptan finns att köpa receptfritt på de flesta apotek. Under kampanjen kommer du att lära dig mer om migrän, vad den beror på och hur du till viss del kan förebygga migränattacker genom att lära känna dina s.k.triggerfaktorer. Rådfråga läkare om du är osäker eller behöver mer information.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa