Reddville - VIP-utskick från Cyklo-F/Meda OTC

Reddville ( Tampons for free) har en ny kampanj med Cyklo-F och jag fick ett VIP-utskick från Cyklo-F/Meda OTC med spännande produkter : MittVal Kvinna, SB12, Sensual Balans, Lactal Balans och en tampongbox.
Tack Reddville-teamet!
 



Läs mer om Cyklo-F/Meda OTC :


Nu är sommaren äntligen här med ljumma kvällar och lata dagar på stranden. Men många kvinnor besväras av riklig menstruation. Vi på Reddville tycker inte att någon ska behöva avstå från ett aktivt liv, eller oroa sig över att blöda igenom. Med Cyklo-F kan du njuta av sommaren, även om du har riklig mens! 
                      
Minska din mens och din oro med Cyklo-FCyklo-F är ett receptfritt läkemedel som är till för dig som har riklig mens och vill minska dina blödningar. Cyklo-F innehåller inga hormoner och den aktiva beståndsdelen är tranexamsyra, ett välkänt preparat som liknar de aminosyror som finns naturligt i kroppen. 
De dagar du blöder som mest tar du två tabletter, tre gånger per dag. 
 
Köp Cyklo-F till 30 % rabatt!Nu kan du som önskar att minska din mens köpa Cyklo-F till 30 % rabatt på apotea.se. Ange kampanjkoden Cyklo-F när du kommer till kassan. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet! 

Vill du veta mer om Reddville och få gratis tamponger hemskickad, kolla här!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa