Loppi Event, Food & Interior på Rica Hotel Stockholm

I lördags var jag på Loppi Eventet, Food & Interior på Rica Hotel Stockholm
Dagens konferencierer var författaren, Johanna Westman och inredaren, Andrea Engsäll.

                             


Andrea Engsäll pratade om och visade ett fint Lundby dockskåp som hon hade inrett tillsammans med sina barn och Vi fick olika tips om hur vi kan inreda ett dockskåp genom att använda "gör det själv med Lundby hälp", såsom, byta tapeter, göra egna ramar och andra pysseltips. Det ska jag kolla med mina barn ;-)


Johanna Westman berättade lite om sin nya bok, Minsta bakboken som hon också signerade efteråt.


Ramundberget var på plats och berättade om vad som händer i vinter och om matupplevelser på deras hotell och Vi bjöds på smakprov ur deras meny..Visste ni att de garanterar snö redan till höstlovet? 



Viktväktarna var också med och presenterades av Shirley Clamp, som berättade om sin nya kokbok, som alla fick att ta med, "Lätt att njuta med Shirley Clamp & ViktVäktarna" och Jenny, coach på ViktVäktarna intervjuade ”Hela-Sverige-bakar-Nina” som har gått ner 7 kg.



Andrea Engsäll intervjuade en Inredningspanelen om höstens trender... Katarina Malmström Brown, Pär ”Pappa Pastell” Ottoson, Moa Samuelsson och Christina Breeze var med i panelen.



Eventet var på Rica Hotel Stockholm, som är ett nyrenoverat hotell med en ny modern och stilren design och inredningen som speglar miljöer och element från Stockholm. Hotellet ligger mellan Hötorget och Drottninggatan i centrala Stockholm. Hotellet erbjuder fri wi-fi och i deras fina lobby man kan sitta bekvämt och arbeta/blogga och varför inte äta något gott i deras fint och kult inredda restaurang, Grand Café Klara.



Alla bjöds på en härlig och god fika och alla  fick två goodiebags med massor av goda saker att ta med hem. 
Det var som vanligt ett trevligt event med många inspirerande föreläsningar, mingel, god fika och härliga goodiebags.


Tack Charlotta, Katarina, Lisa & Theresa från Loppi och alla sponsors för ett härligt Loppievent. Jag längtar redan till nästa event ;-)





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa