Tampons for free och ACO Intimate Care Cleansing Mousse

Tampons for free börjar en ny kampanj i samarbete med ACO, som nu lanserar deras nya intimtvätt  ACO Intimate Care Cleansing Mousse. 
Jag tycker om ACOs produkter och är nyfiken att prova denna nya produkt som jag fick i mitt VIP-utskick tillsammans med en fin tampongbox från Tampons for free. Jag tackar för det:)
   

Alla underliv är känsliga och slemhinnorna kan bli torra och irriterade (särskilt i samband med mensen). 
ACO Intimate Care Cleansing Mousse är en mild och mjuk rengöringsmousse, särskilt anpassad för det känsliga underlivet. Den är skonsam och bildar ett lätt, luftigt skum som rengör varsamt och ger en mjuk och len känsla. Moussen är rik på återfuktande ämnen, utvalda för sin mildhet. Den har ett pH-värde på cirka 5 och är fri från konserveringsmedel och parfrym. Flaska 150 ml.
(Texten kommer från ACO)

Under den här kampanjen kommer bland annat händer allt detta:
  • På apotea.se/acointim kan du köpa ACO Intimate Care Cleansing Mousse för ett unikt prova-på-pris om endast 35 kronor (49 kronor) och dessutom får du produkten levererad hela vägen hem fraktfritt! Klicka här och ange kampanjkoden acointim i kassan!
  • Gilla ACO på Facebook där de kommer att ha intimveckor med massa spännande aktiviteter där bland annat får reda på myter och information om intimtvätt.
  • Hos tampons for free på Facebook kommer du att kunna tävla om fina produkter från ACO Intimate Care-serien!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Köttbullar med must

God och krämig Broccoli- Blomkål och potatissoppa